Voksne

Individuel terapi: Føler du, at noget er galt i dit liv – enten personligt eller professionelt? Som psykolog kan jeg hjælpe dig med at identificere og forstå de forhindringer, der står i vejen for dig. Og jeg kan hjælpe med at lette den proces, som i sidste ende resulterer i positive forandringer i dit liv.

Parterapi: Intime relationer kan være en kilde til stor glæde og harmoni, men også årsagen til meget smerte og tab. Jeg hjælper jer som par med at forstå de udfordringer, I står overfor, og jeg giver jer praktiske tilgange til at genoprette et sundt forhold.  Læs mere om parterapi her

Relationer: Hvad enten det er intime, venskabelige, familiemæssige eller professionelle kan relationer være årsagen til mange spekulationer og evt. sårede følelser. Mennesket er et relationelt væsen, og hvis vi ikke trives i vores relationer, mistrives vi som mennesker. Jeg kan hjælpe dig med at tage de nødvendige skridt til at udvikle og opretholde sunde og givende relationer i dit liv.

Forældre / Stedforældre: At være forældre er et vigtigt og komplekst job, og der følger ikke en manual med børnene. Jeg kan hjælpe jer med udfordringerne i at opdrage sunde, robuste børn. At finde balance i forældrerollerne, og specielt når det er sammenbragte familier, er kernen til et godt familieliv. Jeg kan hjælpe med at få afklaret jeres værdier og finde frem til, hvordan jeres familieliv bedst vil kunne fungere for jer.

Angst: Føler du dig selvsikker inden for de velkendte situationer og i hjemmet, men er utilpas ved at skulle performe foran andre? Eller oplever du, at det er ubehageligt at deltage i fest eller andre sociale aktiviteter? Jeg kan hjælpe dig med at fastslå kilden til din angst og give dig værktøjer til at håndtere stress og angst i din hverdag. Læs mere om angst hos voksne her

Depression: Føler dig overvældet, trist eller græder du en stor del af dagen? Er det svært for dig at komme ud af sengen om morgenen eller få en god nats søvn? Kan du ikke længere nyde de ting, der gav dig fornøjelse før i tiden? Er det svært at koncentrere sig? Depression antager mange former. Jeg kan hjælpe dig med at identificere kilden til depressionen og give dig en række behandlingsmuligheder for at hjælpe dit gamle ‘jeg’ tilbage. Læs mere om depression her

Livsændringer: Ændringer er sjældent lette. Uanset om du oplever tabet af en elsket, problemer på arbejdet, en flytning, afslutning af ​​et forhold, skilsmisse eller en ændring i sundhedsstatus, kan jeg hjælpe dig med at håndtere disse livsovergange, så du kan integrere dem med succes og få fremgang og ro i dit liv.

Kom i kontakt

Udfyld nedenstående kontaktformular og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

    ”Jeg har haft glæde af Jespers kunnen både i forhold til professionelle og private udfordringer. Jeg har oplevet Jesper som nærværende og lyttende. Han forstår at være anerkendende og samtidig få stillet spørgsmål, der prikker til ens vante forestillinger og tankemønstre.

    Jeg har været tryg i samtalerne med Jesper. Hver gang har jeg oplevet, at han har hjulpet mig til en større forståelse af de udfordringer jeg stod i, samt til at få øje på en større palet af muligheder, jeg kunne arbejde videre med.”

     

    Lærer: Lisbeth Møller Christensen